Välkommen att boka rum och stugor säsongen 2022, ELLER varför inte KOMma UT OCH TÄLTA PÅ VÅR STORA TÄLTÄNG ELLER KOM MED BÅT OCH BO I VÅR LILLA GEMYTLIGA GÄSTHAMN. Långstugan och Familjestugan är bokningsbara från 29 april till början av november - det beror på hur vädret är. Rum i Thielska villan och Fågelstugorna är bokningsbara från 10 juni till 17 augusti men de går även att boka under vår- och höstsäsong men då endast till skolor, grupper, konferenser, fester och liknande och bokas då via mail eller telefon. På grund av rådande pandemi hyr vi inte ut bäddar denna säsong.


Vi är tacksamma om ni bokar via internet, SVARTA KNAPPEN LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDA, eftersom vi inte alltid hinner svara.

Väl mött i sommar!

Fjärdlångs Vandrarhem

Fjärdlångs naturreservat ligger öster om Ornö, i Haninge kommun.

I Sandviken på sydvästra sidan av Fjärdlång finns Waxholmsbryggan och 50 meter därifrån finns café, kiosk och reception, som serverar, under högsäsong, enklare rätter och säljer godis och glass, och även vissa livsmedel. Vi tar hem färskvaror som vi fryser ned direkt. Vet du att du ska komma och vill handla kan du ringa oss ett par dagar innan så tar vi hem det. Det är även här du beställer din frukostkorg när du kommer. Här sker även uthyrning av kajaker och roddbåtar. Den stora Tältängen för campingplats finns också i närheten.

Frågor? Skicka oss ett meddelande så återkommer vi!